Matkailupalvelut

Tervetuloa hengittämään metsän raikkautta ja uppoutumaan maaseudun rahoittaviin maisemiin

Tällä hetkellä varauskalenterimme ei ole auki yksittäisten majoitusöiden varausta varten. Majoitus on mahdollista ennakkotilauksesta ryhmille, 2-3 huoneen majoituksiin. Myös juhlien ja muiden etukäteen varattujen tilaisuuksien yhteydessä tarjoamme mielellämme majoitusta. Varaukset kannattaa tehdä tällöin yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. 

Meillä voi majoittua 140 vuotta vanhan talon tunnelmallisessa vinttikammarissa ja herätä virkistyneenä pellavaisista liinavaatteista. Puuteltassa on mahdollista viettää yö ilmassa, järvimaisemien äärellä. 

Majoittujille tarjoamme kotona valmistetun, runsaan aamiaisen. Simulan oma tuotanto on luomua ja suosimme luomu- ja lähiruokaa aina kun sitä on saatavilla. Matkasi rauhoittavin retki odottaa sinua!
 Ota yhteyttä!

Palvelut

Pyöräilijän palvelut

Simula on hienojen pyöräreittien varrella ja meillä majoittuva pyöräilijä saa myös kulkuneuvonsa yöpymään lukittuun sisätilaan. Meillä voit myös pestä pyöräsi, saat ensiapua pyöräsi huoltoon sekä opastusta seudun pyöräreiteistä ja palveluista. Sähköpyörien akut saat tietenkin ladattua oleskelusi aikana.

Ruokahuolto

Majoituksen hintaan sisältyy monipuolinen aamupala. Lisäksi voit tilata myös muita ruokailuja kts. menu täältä. Illallinen kannattaa varata majoitusvarausta tehdessäsi. Pyöräilijoille saatavissa eväät mukaan. Suosimme luomu- ja lähiruokaa tarjoiluissamme.

Metsäpolut

Liikutpa pyörällä tai muulla kulkupelillä voit asettua hetkeksi Simulaan. Vaihtelua matkaasi saat virkistävällä metsäkävelyllä. Otamuksen merkityille luontoreiteiteille pääset suoraan pihasta. Valittavana on kolme eri pituista, vaihtelevissa metsämaastoissa kulkevaa metsäpolkua. Kulje ja koe metsän kauneus!

Kajakit ja kanootit

Nauti upeista melontavesistöistä! Voit varata kajakit ja kanootit paikan päältä, mutta mikäli haluat varmistaa, että tarvikkeita varmasti on vapaana majoituspäivänä, voit varata ne myös majoitustilausta tehdessäsi.

Maisemakota Lyhty

Simulan Maisemakota Lyhdyn näköalat avautuvat korkealta rantapenkereeltä suoraan kohti ilta-aurinkoa Tupurlanjärvelle. Kodan tulilla Elina valmistaa maittavat ateriat tilauksesta. Esimerkiksi majoittumaan mahtuva 6 – 8 hlön ryhmä voi tilata etukäteen kotaillallisen ja vierailunne kohoaa elämyksenä aivan uudelle tasolle!

Rantasauna

Simulan rantasauna on vanha ja pieni, mutta aito elämys suomalaista kesäsaunaa. Löylyjen lomassa on ihana pulahtaa välillä järvessä. Saunomisen jälkeen on rentouttavaa istua saunatuvassa nauttimassa saunajuomaa ja idyllistä järvimaisemaa! Majoittujat voivat varata edullisen saunavuoron 10 €/hlö!

Majoitus

Majoitus päärakennuksessa

Simulan päärakennuksen toinen kerros ja sen kolme vieraskammaria on varattu vieraillemme.  Kaikissa huoneissa on mukavat vuoteet, pellavalakanat, -pyyhkeet ja -kylpytakit.  Kahden hengen kammareihin pedataan vieraiden toiveen mukaan joko parivuoteet tai erilliset pedit. Isoon huoneeseen mahtuu jopa neljä aikuista tai 5-henkinen perhe. Vieraskammareissa majoittujilla on yhteiskäytössä kaksi wc:tä sekä ylellinen kylpyosasto, jonka saunan lämmitämme erikseen tilattuna. Kesäaikaan suosittelemme ehdottomasti rantasaunaa, jonka tarjoamme majoittujille pientä lisämaksua vastaan.

Majoitus puuteltassa

Puiden varaan ripustetussa teltassa vietät yön ilmassa! Raikkaassa ulkoilmassa nukkuu hyvin, jos järvimaisemien ihailulta malttaa. Poutakelillä Tentsile-teltasta näkee puiden latvat ja sydänkesän valoisan ajan ulkopuolella selkeällä säällä myös tähtitaivaan! Voit myös kuulostella, ovatko linnut laulutuulella. Sateen sattuessa tai kesäyön valon häiritessä, teltan päälle on helppo vetää tukeva sadesuoja. Simulan herkullisen aamiaisen saat puuteltalle korissa tai voit tulla nauttimaan sen päärakennukseen.

Varaa majoitus täältä

Otteita vieraskirjasta

”Wau, mikä aamianen! Lähiruoka on se juttu!”

”Kyllä oli hyvät sängyt! Viihtyisää!”

Matkailupalveluista vastaavat

Elina ja Timo Jaakkola

Vieraanamme olet osaavissa käsissä. Pedagogin ja luonto-oppaan koulutuksen sekä pitkän esimieskokemuksen hankkinut Elina vie sinut ihailemaan maalaismaisemaa, hengittämään metsän raikkautta, kuulemaan ääniä ja maistamaan luonnon antimia! Unohtumattomat savunmakuiset makuelämykset odottavat kodalla, jossa hän valmistaa maittavia herkkuja avotulella.

Timo on toiminut maatila- ja pienyritysten koulutuksen-, kehityksen- ja rahoituksen parissa yli 30 vuoden ajan ja auttaa sinua yrityksesi kehittämisessä. Hän myös vastaa Simulan Tilan toiminnasta, pitää nurkkia kunnossa ja tarjoaa huoltoapua pyörämatkailijoille.