Yleiset varaus- ja peruutusehdot

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan yksityishenkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei toisin sovita. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin majoitusvarauksiin, jotka tehdään Lanterra Oy:n internet sivustojen kautta sekä soveltuvin osin myös muiden palvelutarjoajien välittämiin varauksiin. Lanterra Oy:llä on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

2. VARAUS JA VAHVISTUS
Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo majoittajaa, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai sähköpostitse. Voimme edellyttää varauksen vahvistamista luottokortilla tai muulla tarkoitukseen soveltuvalla tavalla. Luottokortin tiedot voimme pyytää kirjallisesti tai suullisesti.

3. SIMULAAN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. ellei toisin sovita. Parhaiten voimme sinua palvella, kun ilmoitat tuloaikasi ja toiveesi poikkeavasta lähtöajasta meille etukäteen. Varauksesi on voimassa tulopäivänä klo 18 saakka, ellei erikseen sovita myöhäisemmästä tuloajasta.

4. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Varauksen peruutus on tehtävä viimeistään sen alkamista edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, meillä on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta ja saada varausmaksu takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenä pidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaan huoneeseen.

Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Meillä on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut.