Kevät-kesän valoisat päivät ja heräävä luonto houkuttelevat ulos. Nyt on mainio aika toteuttaa suunnitelma tyhy-/tykypäivästä. Sen voi tehdä helposti tulemalla Simulan tilalle nauttimaan maaseudun rauhasta luonnon helmassa. Hyvinvoinnin työpäivä voisi edetä vaikka näin:

Päivä alkaa tervetulotoivotuksin Simulan salissa. Samalla, kun nautitte virkistävän makutervehdyksen, aistitte tunnelmaa yhdessä suosituista Sastamalan Wanhat Talot -kohteista ja kuulette talon tarinaa vuosisatojen varrelta.

Aamupäivällä keskitytte omaan työhyvinvointiinne, johon teidät johdattaa
Työhyvinvoinnin miniluento. Luennon jälkeen ohjatussa työpajassa löydätte juuri teidän työyhteisöönne sopivia Hyvinvoinnin työkaluja arkityöhön vietäviksi.

Innostavan työrupeaman jälkeen nautitaan kevyttä salaatti- tai keittolounasta ruokasalin pöydästä.

Tämän lounaan jälkeen ei väsytä, koska nyt lähdetään ulos kokemaan
Luonto lähellä -elämys, jonka voitte valita esimerkiksi seuraavista:

  • Luonto liikuttaa, luonto rauhoittaa -kävelyretki, metsän hengittelyä ja ohjattuja läsnäoloharjoituksia
  • Maiseman tarinat — maalaiskylän ja sitä ympäröivän luonnon ihmeellinen historia, opastettu kävely kylällä ja luontopolulla
  • Luonnon rastipolku — luonnollisia pähkinöitä pareittain / pienissä ryhmissä
  • Luonnon vihreät antimet— kevät-kesän villivihannekset suoraan luonnosta ja niistä herkulliset lisukkeet kota-aterialle

Luontokokemukset jatkuvat Lyhdyn Kota-aterialla, joka tarjoaa herkkuja kaikille aisteille: tulen lämpöä, tervan tuoksua, avaria maisemia, yhdessäolon iloa sekä tietenkin makuja suoraan tulilta! Kiirettä ei ole – nyt saa nauttia!

Mahtava elämys on myös kalaretki! Sen järjestää yhteistyökumppanimme Vaparetket täyden palvelun periaatteella! Retken kruunaa toki herkullinen Lyhdyn Kota-ateria! Ota onkeesi!

Mieleen painuva tyhy-elämys voi olla myös iltapäivän mittainen. Siihen valitaan parhaat palat ohjelmasta – toiveidenne mukaan!

Nyt on hyvinvoinnin aika! Tehdään yhdessä hyvä päivä! Lataa esite ja ota yhteyttä!